Kantoren gesloten wegens Corona

Publicatiedatum: 12-03-2020

Op dit moment is het Coronavirus in Nederland actief en heeft het kabinet besloten tot extra maatregelen om verspreiding in te dammen. Omdat wij uw en onze gezondheid belangrijk vinden, werken wij de komende weken op een andere manier dan u van ons gewend bent.

Kantoren gesloten

Onze kantoren zijn tot maandag 6 april gesloten. Wij zijn wel telefonisch en per email bereikbaar.  Bijna al uw vragen kunnen wij telefonisch of per mail beantwoorden. Is het toch nodig elkaar te ontmoeten, dan maken wij graag een afspraak. Hebt u een afspraak met een van onze medewerkers? Voorafgaand nemen wij telefonisch contact met u op. Samen bekijken wij of de afspraak door moet gaan. Misschien kan de afspraak telefonisch of plant u samen een ander moment in.

Reparatieverzoeken en mutaties

Heeft u een reparatieverzoek voor ons, dan overleggen wij met u of dit dringend is of een paar weken kan wachten. Dit doen wij ook met mutaties. Met spoedeisende zaken willen wij zorgvuldig omgaan en daarom vragen wij u naar uw fysieke conditie en eventuele klachten zoals keelpijn of koorts. Dit doen wij zowel voor uw als onze gezondheid. Komt een medewerker bij u langs dan geeft hij of zij geen hand en blijft op afstand.

Medewerkers

Uiteraard houden wij ons aan de voorgeschreven maatregelen voor persoonlijke hygiëne. Wij schudden bijvoorbeeld geen handen, wassen regelmatig onze handen en blijven op gepaste afstand van andere personen. Ook met onze aannemers hebben wij hierover afspraken gemaakt.  Onze medewerkers blijven thuis als zij griepverschijnselen of koorts vertonen, maar ook bij keelpijn, neusverkoudheid of hoestklachten. Ook werken de collega’s waarbij de functie het toe laat voorlopig thuis. Dit doen wij omdat wij ons verantwoordelijk voelen om eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Meer informatie over het Coronavirus vindt u www.rijksoverheid.nl of www.rivm.nl.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden